Letar du efter högkvalitativa cyklar som kombinerar stil, komfort och prestanda? Upptäck Sjösalas passion för design och hantverk. Kom in till oss och kika på en Sjösala cykel! 

Sjösala cyklar Västerås

Komfort i ur och skur

Välkommen till Cyklis i Västerås – Stolt återförsäljare av cyklar från Sjösala.

Letar du efter högkvalitativa cyklar som kombinerar stil, komfort och prestanda? Då har du kommit rätt! På Cyklis i Västerås är vi stolta över att vara auktoriserade återförsäljare av Sjösala cyklar – ett av Sveriges mest respekterade cykelmärken.

Upptäck Sjösalas passion för design och hantverk. Varje Sjösala-cykel är skapad med omsorg och precision, med fokus på att ge dig den bästa cykelupplevelsen. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, har vi en Sjösala-cykel som passar just dina behov.

I vår butik hittar du ett brett utbud av Sjösala-cyklar för alla åldrar. Från eleganta citycyklar för smidiga barncyklar för härliga cykelturer, vi har något för alla. Utforska vårt sortiment och låt dig inspireras av de senaste modellerna och färgerna.

Vår passion för cyklar stannar inte vid försäljningen. Vi erbjuder också omfattande service och reparationer för att säkerställa att din cykel är i toppskick. Vårt kunniga och vänliga team av cykelexperter står redo att ge dig råd och hjälp för att du ska kunna njuta av din cykel i många år framöver.

Vi är stolta över att vara en del av Västerås cykelgemenskap och strävar alltid efter att ge våra kunder en enastående köpupplevelse. eller beställ din Sjösala-cykel online med bekväm leverans till din dörr.

Besök vår butik i Västerås eller kontakta oss idag för att få mer information eller för att boka en provtur på en Sjösala-cykel. Vi ser fram emot att hjälpa dig att hitta den perfekta cykeln som kommer att förgylla dina cykeläventyr.

Välkommen!

Tillbehör cyklar Västerås

Tillbehör från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Förmånscyklar EpassiBIKE

EpassiBIKE- Den kompletta lösningen för förmånscyklar

En cykelförmån möjliggör för arbetsgivare att förse sina anställda med nya cyklar till ett betydligt förmånligare pris. Den anställde följer en leasingplan och betalar förmånen månadsvis genom att dra av det från sin bruttolön. I jämförelse med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de uppnå betydande besparingar i priset på sin nya förmånscykel, tack vare de gynnsamma skatteförmånerna.

Service & reparationer

Din cykelverkstad i Västerås

Cyklis erbjuder professionell och pålitlig service och reparation för en bred variation av cykeltyper. Oavsett om det gäller Standardcyklar, elcyklar, vikbara cyklar, fixies, cruiser, hybrider, MTB/Mountainbikes, Racer/Landsväg eller CX/Cyclocross, kan du lita på oss för att ta hand om din cykel på bästa möjliga sätt.