Världens största tillverkare av herrcyklar. Giant är kända för sin banbrytande teknologi, innovativa design och oöverträffade kvalitet. Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av Giant cyklar.

Giant cyklar Västerås

Världens största tillverkare av herrcyklar

Cyklis i Västerås är stolta återförsäljare av Giantcyklar – ett av de mest välrenommerade och ledande cykelmärkena i världen. Som auktoriserad återförsäljare strävar vi efter att erbjuda våra kunder det bästa urvalet av Giantcyklar för att möta alla specifika behov och preferenser.

Giant är kända för sin banbrytande teknologi, innovativa design och oöverträffade kvalitet. Genom att kombinera avancerad ingenjörskonst med noggrant utvalda material erbjuder en cykel från Giant enastående prestanda och pålitlighet. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, har Giant cyklar som passar dina önskemål och hjälper dig att nå nya höjder inom cykling.

Vi på Cyklis i Västerås city strävar alltid efter att erbjuda våra kunder ett brett sortiment, inklusive mountainbikes, landsvägscyklar, hybridcyklar, elcyklar och mycket mer. Vi förstår vikten av att hitta rätt cykel som passar just dig, din körstil och dina ändamål. Vårt erfarna team av cykelexperter finns tillgängliga för att hjälpa dig att välja rätt cykel som matchar dina individuella behov.

Giants cyklar är utformade för att leverera en enastående körupplevelse. Med fokus på ergonomi, styvhet och komfort ger det en smidig och effektiv körning oavsett terräng eller vägförhållanden. Med ständig innovation och tekniska framsteg strävar Giant alltid efter att överträffa förväntningarna hos cyklister världen över.

Besök vår butik i Västerås för att upptäcka vårt imponerande utbud av Giant cyklar och låt oss guida dig genom de olika modellerna och funktionerna. Vi erbjuder också omfattande service och support för att säkerställa att du får en optimal och problemfri cykelupplevelse.

Välkommen!

Tillbehör cyklar Västerås

Tillbehör från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Förmånscyklar EpassiBIKE

EpassiBIKE- Den kompletta lösningen för förmånscyklar

En cykelförmån möjliggör för arbetsgivare att förse sina anställda med nya cyklar till ett betydligt förmånligare pris. Den anställde följer en leasingplan och betalar förmånen månadsvis genom att dra av det från sin bruttolön. I jämförelse med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de uppnå betydande besparingar i priset på sin nya förmånscykel, tack vare de gynnsamma skatteförmånerna.

Service & reparationer

Din cykelverkstad i Västerås

Cyklis erbjuder professionell och pålitlig service och reparation för en bred variation av cykeltyper. Oavsett om det gäller Standardcyklar, elcyklar, vikbara cyklar, fixies, cruiser, hybrider, MTB/Mountainbikes, Racer/Landsväg eller CX/Cyclocross, kan du lita på oss för att ta hand om din cykel på bästa möjliga sätt.