Besök vår butik eller kontakta oss

Välkommen till Cyklis i Västerås City – Din pålitliga cykelverkstad och återförsäljare av bland annat Monark och Crescent och cykeltillbehör. Du hittar oss på Kopparbergsvägen 21.

Välkommen till Cyklis i Västerås City - Din pålitliga cykelverkstad och återförsäljare av Monark och Crescent.

I vår butik hittar du cyklar från Monark, Crescent, Norden Bikes. Giant, EcoRide och Sjösala. Vi är även stolta återförsäljare av cykeltillbehör från kända varumärken. Vår fullständiga serviceverkstad står till tjänst när du behöver serva eller reparera din cykel. Du kan lita på oss för pålitlig och professionell service av högsta kvalitet. 

Välkommen in till vår butik eller kontakta oss!

Hitta till butiken!

Cyklis i Västerås
Kopparbergsvägen 21
722 13 Västerås

Öppettider

måndag 10–18
tisdag 10–18
onsdag 10–18
torsdag 10–18
fredag 10–18
lördag 11–15
söndag Stängt

Kontakta oss

Kontakta oss gärna via vårt kontaktformulär. Vi ser fram emot din kontakt och återkopplar så snart vi kan!

Tillbehör cyklar

Tillbehör till din cykel från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt. Vi är stolta återförsäljare av tillbehör till din cykel från följande varumärken.

Vårt utbud av cyklar

Auktoriserade återförsäljare av kända märken

Vi på Cyklis i Västerås City är partner till Crescent och tillhandahåller hela deras cykelsortiment med 1-2 dagars leverans till butiken. Om du en gång har börjat tänka på varumärket Crescent, ser du plötsligt cyklarna överallt. Såväl nya som gamla. Något som inte är en slump. Crescent är en kvalitetscykel, gjord för svenska förhållanden. Det har skjutsats på våra cyklar i väderlekar som inte är att leka med. Det har tävlats med dem i allt från världsmästerskap och Vätternrundan till de bästa badplatserna på landet.

Förmånscyklar EpassiBIKE

EpassiBIKE- Den kompletta lösningen för förmånscyklar

En cykelförmån möjliggör för arbetsgivare att förse sina anställda med nya cyklar till ett betydligt förmånligare pris. Den anställde följer en leasingplan och betalar förmånen månadsvis genom att dra av det från sin bruttolön. I jämförelse med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de uppnå betydande besparingar i priset på sin nya förmånscykel, tack vare de gynnsamma skatteförmånerna.

Service & reparationer

Din cykelverkstad i Västerås

Cyklis erbjuder professionell och pålitlig service och reparation för en bred variation av cykeltyper. Oavsett om det gäller Standardcyklar, elcyklar, vikbara cyklar, fixies, cruiser, hybrider, MTB/Mountainbikes, Racer/Landsväg eller CX/Cyclocross, kan du lita på oss för att ta hand om din cykel på bästa möjliga sätt.

Auktoriserade återförsäljare av