Retrocyklar i dansk design. Vi erbjuder ett brett sortiment av robusta och pålitliga cyklar som är perfekta för både nordiska vägar och terräng. Vilken modell passar dig?

Norden Bikes cyklar Västerås

Norden Bikes - Retrocyklar i dansk desin

Välkommen till Cyklis i Västerås – Din auktoriserade återförsäljare av Norden Bikes
Om du söker pålitliga och högkvalitativa cyklar, skapade speciellt för att möta nordiska förhållanden, så är Norden Bikes helt rätt cykel för dig! Vi på Cyklis i Västerås är vi stolta över att vara en pålitlig återförsäljare av Norden cyklar. Vi erbjuder ett brett sortiment av robusta och pålitliga cyklar som är perfekta för både nordiska vägar och terräng.

Norden cyklar är kända för sin höga kvalitet, hållbarhet och nordiska design. Varje cykel är noggrant byggd för att möta de unika utmaningarna som det nordiska klimatet innebär. Vårt sortiment inkluderar allt från pålitliga pendlingscyklar till mångsidiga citybikes och äventyrsfyllda cargobikes. Oavsett vilken typ av cykling du föredrar, har vi en Norden cykel som passar dina behov.

Vi är stolta över att erbjuda ett omfattande utbud av Norden cyklar för både vuxna och barn. Utforska vår butik för att hitta den modell och färg som passar din stil och preferenser bäst. Vi strävar alltid efter att erbjuda högkvalitativa cyklar till konkurrenskraftiga priser för att göra cykling tillgängligt för alla.

Som auktoriserad återförsäljare av Norden cyklar strävar vi alltid efter att ge enastående service och support. Vårt team av erfarna cykelexperter finns här för att hjälpa dig med allt från reparationer till service och underhåll, så att din cykel alltid är i toppskick.

Besök vår butik i Västerås för personlig service och expertis, eller kontakta oss för mer information och för att boka en provtur på en Norden cykel.

Tillbehör cyklar Västerås

Tillbehör från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Förmånscyklar EpassiBIKE

EpassiBIKE- Den kompletta lösningen för förmånscyklar

En cykelförmån möjliggör för arbetsgivare att förse sina anställda med nya cyklar till ett betydligt förmånligare pris. Den anställde följer en leasingplan och betalar förmånen månadsvis genom att dra av det från sin bruttolön. I jämförelse med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de uppnå betydande besparingar i priset på sin nya förmånscykel, tack vare de gynnsamma skatteförmånerna.

Service & reparationer

Din cykelverkstad i Västerås

Cyklis erbjuder professionell och pålitlig service och reparation för en bred variation av cykeltyper. Oavsett om det gäller Standardcyklar, elcyklar, vikbara cyklar, fixies, cruiser, hybrider, MTB/Mountainbikes, Racer/Landsväg eller CX/Cyclocross, kan du lita på oss för att ta hand om din cykel på bästa möjliga sätt.