Tillbehör cyklar

I vår butik hittar du tillbehör till din cykel från kända varumärken. Ringklocka, sadel, däck, barnsits, cykelbelysning är ett urval de cykeldelar som finns hos oss. Välkommen!

Tillbehör cyklar Västerås

Tillbehör från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. 
Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt. Vi är stolta återförsäljare av tillbehör till din cykel från följande varumärken.

BBB Cycling – Cykeltillbehör för prestanda och stil. Vårt sortiment erbjuder innovativa lösningar för att förbättra din cykelupplevelse. Utforska BBB Cycling och ta din cykling till nästa nivå av komfort och funktionalitet.

Schwalbe – Förstklassiga cykeldäck för överlägsen prestanda och pålitligt grepp. Perfekta för att ta din cykeltur till nästa nivå.

CST Tires – Pålitliga cykeldäck med överlägsen kvalitet och grepp. Optimera din cykling med vårt breda utbud av högpresterande däck.

Shimano- Ledande inom cykelkomponenter och teknologi. Upplev pålitlighet och precision med våra högkvalitativa drivlinor och bromssystem. Förbättra din cykelupplevelse med Shimano idag.

SRAM – Innovativa cykelkomponenter för ultimat prestanda och pålitlighet. Förstklassiga drivlinor och bromssystem tar din cykling till nya höjder. Utforska vårt sortiment och ge din cykel en uppgradering med SRAM.

Sunrace – Din partner för pålitliga cykelkomponenter. Upptäck vårt breda utbud av drivlinor, växelsystem och tillbehör för att förbättra din cykelupplevelse. Utforska Sunrace idag och ta din cykling till nya höjder.

TEC – Förstklassiga cykelkomponenter och tillbehör. Optimera din cykel med vårt breda sortiment av högkvalitativa produkter. Utforska TEC Bike Parts idag för att förbättra din cykelupplevelse.

Spectra – För cyklister som strävar efter det extraordinära. Vårt exklusiva utbud av cykelkomponenter och tillbehör erbjuder banbrytande teknologi och design. Utforska Spectra Parts och förvandla din cykel till ett mästerverk.

Atran Velo – Revolutionerande cykelaccessoarer för smarta och säkra transporter. Våra innovativa lösningar kombinerar funktion och stil för att förbättra din cykeltur. Utforska Atran Velo och ta din cykling till nästa nivå.

AXA Security – Ledande inom cykelsäkerhet med högkvalitativa lås och säkerhetslösningar. Skydda din cykel med vårt pålitliga sortiment och ha sinnesfrid var du än cyklar. Utforska AXA Security idag.

TWS – Optimala förbättringar för din cykelupplevelse. Utforska vårt utbud av innovativa och högkvalitativa tillbehör som tar din cykel till en ny nivå av prestanda och stil.

Kryptonite är ledande inom cykelsäkerhet. Skydda din cykel med våra högpresterande lås och säkerhetslösningar. Lita på Kryptonite för pålitlig och robust säkerhet.

Lazer är känt för sina innovativa och stilfulla cykelhjälmar. Med avancerad teknik och fokus på komfort och säkerhet erbjuder Lazer en komplett linje av hjälmar för alla cyklisters behov. Från aerodynamiska landsvägshjälmar till robusta mountainbikehjälmar, Lazer kombinerar prestanda och design för en överlägsen cykelupplevelse.

Välkommen till vår butik!

Cyklis är auktoriserade återförsäljare av cykelmärkena Crescent, Monark, Norden Bikes, EcoRide, Giant och Sjösala. Välkommen in till vår butik på Kopparbergsvägen 21 i Västerås.