Ett ledande varumärke inom elcyklar och elektrisk transport. Kända för sin höga kvalitet, avancerade teknik och stilrena design. Kom in till oss och se vårt utbud av EcoRides cyklar! 

EcoRide cyklar Västerås

Elcykel för alla

Välkommen till Cyklis i Västerås – Din auktoriserade återförsäljare av EcoRide.

Vi är stolta återförsäljare av EcoRide – ett ledande varumärke inom elcyklar och elektrisk transport. EcoRide har revolutionerat sättet vi rör oss på genom att erbjuda miljövänliga och innovativa lösningar för både vardagspendling och äventyr.

Som auktoriserad återförsäljare av EcoRide cyklar strävar vi efter att erbjuda våra kunder en unik och hållbar cykelupplevelse. EcoRide har etablerat sig som en pålitlig aktör inom elcykelindustrin och erbjuder en imponerande variation av modeller som passar alla behov och preferenser.

EcoRide-cyklarna är kända för sin höga kvalitet, avancerade teknik och stilrena design. Genom att kombinera kraftfulla motorer med pålitliga batterisystem erbjuder EcoRide cyklar en smidig och effektiv körupplevelse. Oavsett om du använder din EcoRide-cykel för daglig pendling, längre turer eller äventyr i terrängen kan du lita på att den kommer att leverera prestanda och pålitlighet.

Vi på Cyklis i Västerås strävar efter att erbjuda våra kunder ett brett utbud av EcoRide-cyklar för att möta olika behov. Vi förstår vikten av att hitta rätt modell, storlek och funktion och vårt kunniga team av cykelexperter finns tillgängliga för att hjälpa dig att hitta den perfekta cykeln.

EcoRide-cyklar är inte bara en smart och hållbar lösning för personlig transport, de är också ett steg mot att minska din miljöpåverkan och bidra till en grönare framtid. Med en EcoRide-cykel kan du njuta av bekväm och effektiv förflyttning samtidigt som du minskar ditt koldioxidavtryck och främjar en hållbar livsstil.

Besök vår butik i Västerås för att upptäcka vårt utbud av EcoRide cyklar och låt oss guida dig genom dina valmöjligheter. Vi erbjuder även omfattande service och support för EcoRide cyklar för att säkerställa att du får en problemfri och njutbar cykelupplevelse.

Välkommen!

Tillbehör cyklar Västerås

Tillbehör från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Förmånscyklar EpassiBIKE

EpassiBIKE- Den kompletta lösningen för förmånscyklar

En cykelförmån möjliggör för arbetsgivare att förse sina anställda med nya cyklar till ett betydligt förmånligare pris. Den anställde följer en leasingplan och betalar förmånen månadsvis genom att dra av det från sin bruttolön. I jämförelse med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de uppnå betydande besparingar i priset på sin nya förmånscykel, tack vare de gynnsamma skatteförmånerna.

Service & reparationer

Din cykelverkstad i Västerås

Cyklis erbjuder professionell och pålitlig service och reparation för en bred variation av cykeltyper. Oavsett om det gäller Standardcyklar, elcyklar, vikbara cyklar, fixies, cruiser, hybrider, MTB/Mountainbikes, Racer/Landsväg eller CX/Cyclocross, kan du lita på oss för att ta hand om din cykel på bästa möjliga sätt.