Om oss

Sedan vår start 2018 har vi brunnit för att göra cykeln till det självklara valet att ta sig fram i Västerås. I vår butik säljer vi cyklar och tillbehör med hög kvalitet från kända varumärken.

Om oss

Välkommen till Cyklis i Västerås City - Din pålitliga cykelverkstad och återförsäljare av Monark och Crescent.

Sedan vår start 2018 har vi brunnit för att göra cykeln till det självklara valet för att ta sig fram i Västerås. Vi strävar efter att skapa en välkomnande atmosfär i vår cykelverkstad där alla kan känna sig hemma.

Vi är fast övertygade om att våra kunniga cykelmekaniker har förmågan att förklara även de mest komplicerade tekniska problemen på ett enkelt och tydligt sätt. Det gör att du som cyklist kan fatta välgrundade beslut och få en cykel som är både trygg, snabb och säker i trafiken.

Vår målsättning har alltid varit att erbjuda enastående service och göra det enkelt för dig att få din cykel reparerad och vara trygg i sadeln. Vår cykelverkstad erbjuder servicepaket som är utformade för att vara enkla och inkluderar alla arbetskostnader. Oavsett skick på din cykel, tar vi hand om den och ser till att den blir ordentligt fixad.

Som partner till Monark och Crescent erbjuder vi hela deras cykelsortiment. Om vi inte har den cykel du söker i butiken, kan vi beställa den med snabb leverans på bara 1-2 dagar. Vi är även auktoriserade återförsäljare av cykelmärkena Norden Bikes, Giant, EcoRide och Sjösala.

Vår fullständiga serviceverkstad står till tjänst när du behöver serva eller reparera din cykel. Du kan lita på oss för pålitlig och professionell service av högsta kvalitet. 

Besök vår butik i Västerås City och låt oss hjälpa dig med reparationer, service och rådgivning för din cykel. Vi är här för att ge dig den bästa cykelupplevelsen och se till att du är nöjd när du lämnar vår butik.

Auktoriserade återförsäljare av

Tillbehör cyklar Västerås

Tillbehör från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Det här säger våra kunder

Förmånscyklar EpassiBIKE

EpassiBIKE- Den kompletta lösningen för förmånscyklar

En cykelförmån möjliggör för arbetsgivare att förse sina anställda med nya cyklar till ett betydligt förmånligare pris. Den anställde följer en leasingplan och betalar förmånen månadsvis genom att dra av det från sin bruttolön. I jämförelse med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de uppnå betydande besparingar i priset på sin nya förmånscykel, tack vare de gynnsamma skatteförmånerna.

Service & reparationer

Din cykelverkstad i Västerås

Vi på Cyklis i Västerås City är partner till Monark och tillhandahåller hela deras cykelsortiment med 1-2 dagars leverans till butiken. Livet är en ständig rörelse, av tid som inte går att stoppa. En resa på krokiga vägar som tar oss till olika platser och möten. Våra vägval blir korsningar, rondeller eller rena motorvägar åt ett eller annat håll. Ena dagen balanserar du fram på din cykel. Nästa springer du själv efter. Under tiden hinner du falla, resa dig och balansera vidare. Flera gånger om. Det går med en rasande fart. Längs hela den slingrande vägen är vi med. Som något bestående. Tidlös design i tiden. Och konstruktion som når bortom tillfälliga trender. Som håller över tidens framfart. Och din.

Välkommen till vår butik!

Cyklis är auktoriserade återförsäljare av cykelmärkena Crescent, Monark, Norden Bikes, EcoRide, Giant och Sjösala. Välkommen in till vår butik på Kopparbergsvägen 21 i Västerås.