Våra cyklar

Återförsäljare av cyklar & tillbehör

Välkommen till Cyklis i Västerås City. Vi är auktoriserade återförsäljare av cykelmärkena Crescent, Monark, Norden Bikes. EcoRide, Giant och Sjösala. Välkommen till vår butik på Kopparbergsvägen 21 i Västerås.

Cyklis - Återförsäljare av cyklar & tillbehör

Välkommen till Cyklis i Västerås. Vi är auktoriserade återförsäljare av cykelmärkena Crescent, Monark, Norden Bikes. EcoRide, Giant och Sjösala. Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör till din cykel från några av de bästa leverantörerna i branschen.
Välkommen in till vår butik i Västerås City!

Crescent cyklar Västerås

Cyklar, reparationer, tillbehör

Vi på Cyklis i Västerås City är partner till Crescent. Vi har nästan alla modeller i butiken så chansen är stor att du kan få med dig din nya cykel hem direkt! Det går även att beställa cyklar med uthämtning i vår butik. Cyklar som beställs levereras oftast i vår butik endast 1-2 dagar efter beställning. Om du en gång har börjat tänka på varumärket Crescent, ser du plötsligt cyklarna överallt. Såväl nya som gamla. Något som inte är en slump. Crescent är en kvalitetscykel, gjord för svenska förhållanden. Det har skjutsats på våra cyklar i väderlekar som inte är att leka med. Det har tävlats med dem i allt från världsmästerskap och Vätternrundan till de bästa badplatserna på landet.

Monark cyklar Västerås

Cyklar, reparationer, tillbehör

Vi är partner till Monark och tillhandahåller hela deras cykelsortiment. Vi har de flesta av Monarks modeller hos oss och kan erbjuda dem direkt i butiken. Det går även att beställa cyklar med uthämtning i vår butik. Cyklar som beställs levereras oftast i vår butik endast 1-2 dagar efter beställning. Livet är en ständig rörelse, av tid som inte går att stoppa. En resa på krokiga vägar som tar oss till olika platser och möten. Våra vägval blir korsningar, rondeller eller rena motorvägar åt ett eller annat håll. Ena dagen balanserar du fram på din cykel. Nästa springer du själv efter. Under tiden hinner du falla, resa dig och balansera vidare. Flera gånger om. Det går med en rasande fart. Längs hela den slingrande vägen är vi med. Som något bestående. Tidlös design i tiden. Och konstruktion som når bortom tillfälliga trender. Som håller över tidens framfart. Och din.

Norden cyklar Västerås

Cyklar, reparationer, tillbehör

Vi är stolta över att vara en pålitlig återförsäljare av Norden cyklar. Hos oss på Cyklis i Västerås City erbjuder ett brett sortiment av robusta och pålitliga cyklar som är perfekta för både nordiska vägar och terräng. Norden cyklar är kända för sin höga kvalitet, hållbarhet och nordiska design. Varje cykel är noggrant byggd för att möta de unika utmaningarna som det nordiska klimatet innebär. Vårt sortiment inkluderar allt från pålitliga pendlingscyklar till mångsidiga citybikes och äventyrsfyllda cargobikes. Oavsett vilken typ av cykling du föredrar, har vi en Norden cykel som passar dina behov.

EcoRide cyklar Västerås

Cyklar, reparationer, tillbehör

Vi är auktoriserade återförsäljare av EcoRide – ett ledande varumärke inom elcyklar och elektrisk transport. EcoRide har revolutionerat sättet vi rör oss på genom att erbjuda miljövänliga och innovativa lösningar för både vardagspendling och äventyr. Som auktoriserad återförsäljare av EcoRide cyklar strävar vi efter att erbjuda våra kunder en unik och hållbar cykelupplevelse. EcoRide har etablerat sig som en pålitlig aktör inom elcykelindustrin och erbjuder en imponerande variation av modeller som passar alla behov och preferenser. Välkommen in till oss på Cyklis i Västerås City så hjälper vi dig att hitta din nya elcykel!

Sjösala cyklar Västerås

Cyklar, reparationer, tillbehör

Sjösala cyklar är ett av Sveriges mest respekterade cykelmärken. Vi på Cyklis i Västerås är stolta över att vara auktoriserade återförsäljare av Sjösala cyklar. Upptäck Sjösalas passion för design och hantverk. Varje Sjösala-cykel är skapad med omsorg och precision, med fokus på att ge dig den bästa cykelupplevelsen. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, har vi en Sjösala-cykel som passar just dina behov. I vår butik hittar du ett brett utbud av Sjösala-cyklar för alla åldrar. Från eleganta citycyklar för smidiga barncyklar för härliga cykelturer, vi har något för alla. Utforska vårt sortiment och låt dig inspireras av de senaste modellerna och färgerna.

Giant cyklar Västerås

Cyklar, reparationer, tillbehör

Kom in till oss på Cyklis  och upplev ett av de mest välrenommerade och ledande cykelmärkena i världen – Giant. Som auktoriserad återförsäljare strävar vi efter att erbjuda våra kunder det bästa urvalet av Giantcyklar för att möta alla specifika behov och preferenser. Giant är kända för sin banbrytande teknologi, innovativa design och oöverträffade kvalitet. Genom att kombinera avancerad ingenjörskonst med noggrant utvalda material erbjuder en cykel från Giant enastående prestanda och pålitlighet. Oavsett om du är en erfaren cyklist eller nybörjare, har Giant cyklar som passar dina önskemål och hjälper dig att nå nya höjder inom cykling.

Tillbehör cyklar Västerås

Tillbehör från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt.