Kvalitetscyklar anpassade för nordiska förhållanden. Vi på Cyklis är partner till Crescent och har nästan alla modeller i butiken. Välkommen in och hitta din nya Crescent-cykel!

Crescent cyklar Västerås

Med fokus på kvalité och detaljer sedan 1908

På Cyklis i Västerås är vi stolta återförsäljare av Crescentcyklar – en av de mest ansedda cykeltillverkarna i Sverige. Vi erbjuder hela Crescents cykelsortiment och strävar efter att ge våra kunder den bästa cykelupplevelsen. Vi har nästan alla modeller i butiken så chansen är stor att du kan få med dig din nya cykel hem direkt! Det går även att beställa cyklar med uthämtning i vår butik. Cyklar som beställs levereras oftast i vår butik endast 1-2 dagar efter beställning.

Crescent har en lång historia av att tillverka kvalitetscyklar som är anpassade för nordiska förhållanden. Sedan starten på tidigt 1900-tal har Crescent cyklar följt människor genom livets olika faser – från förskolan till jobbet, till affären och äventyren runt Vättern till Motala. Det har tävlats på Crescents cyklar i allt från världsmästerskap till den legendariska Vätternrundan och utforskandet av landsbygdens bästa badplatser.

Crescent erbjuder något för alla åldrar och aktiviteter på cykel. För de små finns ett brett sortiment av cyklar, från små mountainbikes till klassiska barncyklar med lekfull och rolig grafik. Vårt utbud av elcyklar inkluderar både elhybrider och city-elcyklar. Våra elcyklar är de säkraste och mest innovativa på marknaden, utrustade med Koppla – smart cykelteknologi som håller dig uppkopplad och ger dig full koll på din cykel via din mobil. För de som älskar att känna vinden i håret längs landsvägarna erbjuder vi ett än mer smidigt utbud med noggrant utvalda komponenter och beprövad geometri. Vi har även mountainbikes i olika prisklasser, både med och utan el.

Crescent bygger sina cyklar för hand med stor omsorg och noggrannhet. Ramen är själva stommen i cykeln och den ska hålla i tusentals mil och överleva i flera generationer. Crescent utvecklar sina ramar i sin fabrik i Varberg, där kunskap, tradition och erfarna konstruktörer sammanstrålar för att skapa ramar med perfekt vridstyvhet, vikt och funktion. Geometrin på cykeln, med linjer, vinklar och fästpunkter, är också noggrant utformad för att passa cyklisten och cykelns användningsområde. Alla cyklar genomgår noggranna tester och simuleringar för att säkerställa optimal prestanda och hållfasthet i alla förhållanden.

På Cyklis i Västerås strävar vi alltid efter att erbjuda våra kunder den bästa kvaliteten och en cykelupplevelse utöver det vanliga. Kom och besök oss för att upptäcka det omfattande sortimentet av Crescentcyklar och låt våra erfarna cykelexperter hjälpa dig att hitta den perfekta cykeln för dina behov och önskemål.

Välkommen!

Tillbehör cyklar Västerås

Tillbehör från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Förmånscyklar EpassiBIKE

EpassiBIKE- Den kompletta lösningen för förmånscyklar

En cykelförmån möjliggör för arbetsgivare att förse sina anställda med nya cyklar till ett betydligt förmånligare pris. Den anställde följer en leasingplan och betalar förmånen månadsvis genom att dra av det från sin bruttolön. I jämförelse med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de uppnå betydande besparingar i priset på sin nya förmånscykel, tack vare de gynnsamma skatteförmånerna.

Service & reparationer

Din cykelverkstad i Västerås

Cyklis erbjuder professionell och pålitlig service och reparation för en bred variation av cykeltyper. Oavsett om det gäller Standardcyklar, elcyklar, vikbara cyklar, fixies, cruiser, hybrider, MTB/Mountainbikes, Racer/Landsväg eller CX/Cyclocross, kan du lita på oss för att ta hand om din cykel på bästa möjliga sätt.