Med fokus på kvalité och detaljer sedan 1908. Vi på Cyklis i Västerås City är partner till Monark. I vår butik har vi nästan alla modeller att klämma och känna på. Välkommen in!

Monark cyklar Västerås

Med fokus på kvalité och detaljer sedan 1908

Vi på Cyklis i Västerås City är partner till Monark och tillhandahåller hela deras cykelsortiment. Vi har de flesta av Monarks modeller hos oss och kan erbjuda dem direkt i butiken. Det går även att beställa cyklar med uthämtning i vår butik. Leveranstiden är endast ca 1-2 dagar.

En cykel är mycket mer än bara två hjul, en ram och ett styre. Det är i de små detaljerna som helheten verkligen tar form. Monark förstår vikten av dessa detaljer och därför lägger de stor vikt och noggrannhet på att välja och utveckla dem till sina cyklar. Varje detalj, från rätt stänkskärmar och kedjeskydd till lampor och tillbehör, har betydelse och spelar en roll för att skapa en enastående cykelupplevelse.

1908 startade Birger Svensson cykelföretaget som skulle skapa hantverk av svensk kvalité – Monark. Än idag känns historien och arvet från förr i fabrikslokalerna i Varberg och genom åren har precision, värme och noggrannhet blivit ledorden för hur Monark bygger sina cyklar. Det riviga vädret på västkusten har lagt grunden för den goda kvalitén och i generationer har kärleken till hantverket format deras cyklar.

I vår butik hittar du ett imponerande utbud av cyklar från Monark som passar alla åldrar och behov. Utforska vårt sortiment och låt dig inspireras av de senaste modellerna och tekniska innovationerna som Monark erbjuder. Vi strävar alltid efter att erbjuda cyklar av högsta kvalitet till konkurrenskraftiga priser, så att du kan njuta av en överlägsen cykelupplevelse.

Vårt erfarna team av cykelexperter finns här för att hjälpa dig att hitta rätt cykel som passar just dina individuella önskemål och krav. Vi erbjuder också omfattande service och reparationer för att säkerställa att din Monark cykel alltid är i toppskick och ger dig en smidig och säker körupplevelse.

Som en passionerad del av Västerås cykelgemenskap strävar vi alltid efter att erbjuda en enastående köpupplevelse. Besök vår butik i Västerås för personlig service och expertvägledning eller kontakta oss för mer information och för att boka en provtur på en Monark cykel.

Välkommen till Cyklis i Västerås – Din auktoriserade återförsäljare av Monarkcyklar i Västerås.

Tillbehör cyklar Västerås

Tillbehör från kända varumärken

Vi på Cyklis är stolta över att kunna erbjuda tillbehör från några av de bästa leverantörerna i branschen. Saknar du en ringklocka, sadel, barnsits eller något annat, så kom in till oss så hjälper vi dig hitta rätt.

Förmånscyklar EpassiBIKE

EpassiBIKE- Den kompletta lösningen för förmånscyklar

En cykelförmån möjliggör för arbetsgivare att förse sina anställda med nya cyklar till ett betydligt förmånligare pris. Den anställde följer en leasingplan och betalar förmånen månadsvis genom att dra av det från sin bruttolön. I jämförelse med att köpa en ny cykel utan cykelförmån kan de uppnå betydande besparingar i priset på sin nya förmånscykel, tack vare de gynnsamma skatteförmånerna.

Service & reparationer

Din cykelverkstad i Västerås

Cyklis erbjuder professionell och pålitlig service och reparation för en bred variation av cykeltyper. Oavsett om det gäller Standardcyklar, elcyklar, vikbara cyklar, fixies, cruiser, hybrider, MTB/Mountainbikes, Racer/Landsväg eller CX/Cyclocross, kan du lita på oss för att ta hand om din cykel på bästa möjliga sätt.